Ai nevoie de un electrician? Cauta electrician pentru instalatiile electrice din casa ta!

Angajez electrician

Electricieni recomandati

Electrician BUCURESTI - Marian-Cristian Stirbu Marian-Cristian S BUCURESTI ELECTRICIAN AUTORIZAT ANRE.

Electrician BUCURESTI - Ionut Ivascu Ionut I BUCURESTI *Executarea panourilor electrice automatizate ce urmau a fi distribuite in toata tara: -pentru statii de epurare executate de catre firma angajatoare, -pentru statii de pompare apa potabila, -pentru grupuri de pompare de diferite puteri, -pentru clienti dobanditi de-a lungul timpului.

Electrician BUCURESTI - Costel Coman Costel C BUCURESTI MEȘTERUL CASEI TALE .

Electricieni BUCURESTI

Instalatie electrica necesita reparatie.Becurile palpaie si instalatia pare arsa la dulia becului. »
Schimbare instalatie electrica casa 3 etaje »
REPARATII UTILAJE FRIGORIFICE , AER CONDITIONAT , VENTILATIE »
Caut un electrician cu experienta pentru inlocuirea unei instalatii electrice vechi; sa poata veni cu propriile echipamente si sa prezinte garantia lucrarii pe termen lung. Pret negociabil. Astept aplicatii. Multumesc. »
Electrician cu experienta medie si tarife moderate. Mici lucrari de reparatii la instalatia electrica, prize si intrerupatoare »
O siguranta automata care trebuie schimbata , ori verificarea instalatiei interioare (un scurt-circuit undeva la o priza) , si apoi montarea unui corp iluminat interior si schimbat cateva prize si intrerupatoare . »
Candidatul trebuie sa aiba experienta in domeniul instalatiilor electrice si automatizare min 3 ani, experienta in echiparea tablourilor electrice, permis categ B, disponibilitate deplasare in tara, sipirit colectiv de 1 »
Am probleme cu prizele la un apartament, instalatia electrica este veche si prost facuta, prizele sunt puse de mantuiala. Vreau sa schimb urgent prizele, si daca sunt multumit de treaba si panoul electric, si sa montez1 »
Angajej urgent electrician autorizat ANRE pentru lucru cu PRB »
CAUTAM UN ELECTRICIAN PT LUCRARI FRANTA . OFERIM CAZARE TRANSPORT DIURNA . EVENTUAL POATE LUCRA SI IN DOMENIUL AMENAJARILOR INTERIOARE . DETASARE IUNIE IULIE AUGUST 2011 . »
Angajam electricieni automatizari si cablaje.Cunostinte avansate in citirea planului absolut necesare.Salar 1500 lei /8ore/zi.Orele suplimentare platite cu 30% in plus.se asigura o masa /zi + transport »
trebuie sa inlocuiesc instalatia electrica la o casa cu trei camare. Trebuie sa schimb tablourile (2) si sa fac o retea pentru incalzirea in pardoseala. »
Firma din domeniul Telecomunicatiilor angajeaza ELECTRICIAN RETELE ELECTRICE, POSTURI DE TRANSFORMARE AERIENE SI ANVELOPE DE BETON: salariu atractiv, prima de obiectiv,al 13 salariu,colectiv tanar; nu se pune problema c1 »
Responsabilitati - Inspection, revision, maintenance and repair of electrical, mechanical and hydraulic parts of the wind turbines - Carry out the functional check, maintenance and repairs of electrical devices such as1 »
REPARATII FIRMA LUMINOASA INTERIOR SI EXTERIOR. PRECIZEZ CA AVEM NEVOIE DE O OFERTA DUPA EVALUAREA LUCRARII. »
« < 1 2 3 4 5 > »