Ce trebuie sa stii despre electrician

Electricieni recomandati

Vezi toti electricienii din orasul tau

Un electrician te poate ajuta sa repari ceva in reteaua electrica sau sa execute o lucrare de amploare la tine acasa. Indiferent de problema pe care o ai, electricianul la care apelezi trebuie sa-si cunoasca foarte bine meseria, deoarece, in aceasta activitate, gradul de responsabilitate este foarte ridicat.
Iata in continuare ce trebuie sa stii despre elestrician, atunci cand iti alegi unul:

Cauta un electrician autorizat

Atunci cand trebuie sa apelezi la un electrician care sa te ajute cu sistemul electric de acasa, trebuie sa stii ca vei fi responsabil de eventualele probleme care pot aparea. De aceea, este important sa apelezi la un electrician autorizat ANRE (Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei).

Ai nevoie de un electrician? Click pe: Electrician Bucuresti I Electrician Cluj I Electrician Constanta I Electrician Iasi I Electrician Timisoara

Afla ce servicii poate sa-ti ofere electricianul

Pentru a-ti rezolva problema, este bine sa stii care dintre serviciile de electrician pot sa-ti fie furnizate de acesta. Se poate sa fie specializat pe unele domenii, mai mult decat pe altele. Iata cu cateva lucruri cu care te poate ajuta el, insa lista poate continua:
• proiectare si executie de instalatii electrice
• montare corpuri de iluminat
• schimbare prize si intrerupatoare
• reparatii sau schimbare de tablou ecetric
• circuite electrice suplimentare
• remediere defectiuni la instalatii electrice

Stabileste daca ai nevoie de servicii suplimentare ale electricianului

Daca tot trebuie sa apelezi la un electrician, gandeste-te daca nu cumva mai ai nevoie si de alte servicii. De exemplu, poate ar fi o idee buna sa-ti pui un bec pe balcon, daca nu ai deja. Sau sa ai iluminat in camara. Sau se poate sa ai nevoie de o priza suplimentara intr-un loc al casei. Daca apelezi la el pentru mai multe servicii, esti in masura si sa-i ceri o reducere.

Intreaba care sunt preturile practicate de electrician

Afla care sunt tarifele electricianului si fa o comparatie cu alte oferte de pe piata. Este bine sa stii care sunt preturile generale, pentru a plati o suma corecta. De exemplu, pentru o interventie rapida se plateste pentru deplasare si o ora de lucru inclusa in jur de 70 lei.

Toate sfaturile